fbpx

PILING ZA STOPALA “DIDIER LAB BEAUTÉ”

15,99 

Price in the last 30 days is the same as current

Na zalogi

Koda 3760247808339 Kategorija

Ta piling za stopala je oblikovan z mešanico naravnih sestavin, ki cilja na predele suhe, grobe kože. Morska sol bo nežno odluščila suhe pete in podplate. Olje sladkega mandlja in oljčno olje bosta zmehčala suho, razpokano kožo. Čebelji vosek vsebuje visoko koncentracijo ceramidov, ki zapolnjuje lipidni sloj kože in jo ščiti pred zunanjimi agresijami, hkrati pa spodbuja kohezijo celic.

Na zalogi

Lastnosti:

Sredozemska morska sol – izboljšuje celično presnovo, ohranja hidracijo tkiva, pospešuje prekrvavitev površine kože in povečuje odpornost celičnih membran. Prav tako ubije škodljive bakterije in mikrobe, ki so prisotni na koži, ter tako lajša vnetna stanja. Popoln za mehko, mladostno kožo!

Mastični gumi – znan po svojih protivnetnih, adstrigentnih in protimikrobnih lastnostih. Mastični gumi prav tako spodbuja nastajanje kolagena v koži, zaradi česar je bolj elastična ter izboljša njeno čistost in sijaj. Za izboljšanje stanja in lepote kože je mastika odlična sestavina.

Olje sladkega mandlja – vpojno, nežno olje, ki lahko prodre v globoke plasti kože. Ima protiglivične in antibakterijske lastnosti.

Čebelji vosek – ustvari zaščitno plast na koži. Je tudi vlažilec, ki privlači vodo. Obe lastnosti lahko pomagata koži ostati hidrirana. Čebelji vosek je tudi naravni piling, idealen za odstranjevanje odmrlih kožnih celic.

Brez: parabenov, mineralnega olja, propilen glikola, etanolamina, trietanolamina.

Kapaciteta: 260g

Uporaba:

Za SPA postopek: majhno količino pilinga vmasirajte v stopala s krožnimi gibi. Izperite z mlačno vodo in posušite z brisačo ali papirnato brisačo. Ni treba dodati dodatne smetane.

Poleg profesionalne salonske pedikure: Po barvanju nohtov z lakom ali polpermanentnim lakom s krožnimi gibi vmasirajte majhno količino pilinga na stopala. Sperite z mlačno vodo in posušite s papirnato brisačo. Dodatna krema ni potrebna.

 

Doma: majhno količino pilinga vmasirajte v stopala s krožnimi gibi. Izperite z mlačno vodo in posušite z brisačo ali papirnato brisačo. Uporabite dvakrat na teden. Dodatna krema ni potrebna.

Pomembno: Visoko koncentriran izdelek, en košček izdelka zadostuje za vsako stopalo. Zadostna kapaciteta za približno 40-45 postopkov.

Sestavine: Natrijev klorid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Olea Europaea Fruit Oil, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Pistacia Lentiscus Gum, Dišave, Kumarin, Eugenol, CI 26100